امتحاننهایی.jpg

دکتر مهدی بکاییان مدیر امور آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در این خصوص گفت: نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 از 1400/7/01 آغاز شد که در این ترم کلاس ها به دلیل همه گیری ویروس کرونا به صورت غیرحضوری و حضوری در طی 16 هفته به اتمام رسید.

عضو هیات علمی دانشکده افزود: امتحانات پایان ترم دانشجویان به غیر از ورودی های 1400(جدیدالورود) دانشکده علوم پزشکی نیشابور در محدوه زمانی از 1400/10/25 تا 1400/11/13 بمدت بیست روز برگزار می‌شود.

وی افزود: تاریخ برخی از امتحانات تغییر کرده است و دانشجویان محترم باید با مراجعه به سایت دانشکده از تاریخ جدید امتحانات آگاهی پیدا کنند.

دکتر بکاییان در پایان افزود: امتحانات دانشکده به صورت حضوری و حضوری/الکترونیکی برگزار می گردد.

«موفقیت از آن کسانی است که با توکل بر خدای مهربان و با برنامه ریزی درس می خوانند.»