نشست معاون وزیر بهداشت رئیس سازمان غذا و دارو دکتر محمدرضا شانه ساز و مدیر کل محترم اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو دکتر عبدالعظیم بهفر مدیر وهیئت همراه با معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه نیشابور مهندس علیرضا قامتی، نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی دکتر هاجر چنارانی، رئیس محترم دانشکده دکتر محسن عظیمی نژاد و مسئولان دانشکده علوم پزشکی نیشابور  برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در این مراسم گفت: نیشابور دومین شهر بزرگ استان خراسان رضوی، سومین شهر پرجمعیت در شرق کشور است و با جمعیت ۵۲۰ هزار نفر، بیش از  ۱۴۳ کارخانه و ۱۰۴ واحد تولیدی در شرق کشور از لحاظ شاخص های تولیدی و فراورده های کارنامه ی درخشانی دارد.

دکتر محسن عظیمی نژاد با اشاره به ظرفیت های زیاد در نیشابوربیان کرد: خدا را شاکریم که به ما فرصت داد تا باری دیگر دور هم جمع شویم و برای سلامتی مردم و صنعت غذا و داروی نیشابور گفتگو کنیم،شهری که از شرایط اقلیمی بسیار عالی برخوردار است.

مقام عالی سلامت نیشابور با اشاره به این که منطقه نیشابور ظرفیت والایی برای گسترش صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی دارد ادامه داد: نیشابور یکی از بزرگترین قطب های کشور در تولید و صادرات آلو است و دانشکده علوم پزشکی نیشابور ماموریت ویژه ی صنایع غذایی را با دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای متمرکز شدن بر صنایع تبدیلی میوه ها در منطقه زبرخان به ویژه کشت آلو آغاز کرده است.

دکتر عظیمی نژاد ادامه داد: امروز ایجاد واحدهای تولید داروهای گیاهی و صنایع دارویی نیز بخش دیگری از ظرفیت های نیشابور است و همه این خدمات با تلاش های همکاران پرتلاش در حوزه غذا و دارو بوده است.

نشست معاون محترم وزیر بهداشت رئیس سازمان غذا و دارو  و مدیر کل محترم اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو مدیر و هیئت همراه با معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه نیشابور، نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی ، رئیس محترم دانشکده و مسئولان دانشکده علوم پزشکی نیشابور روز یکشنبه سیزدهم تیرماه در سالن همایش هتل امیران برگزار شد.